Du kan fortsat spille Disc Golf

Mens byggeriet af Bindesbøll Byen for alvor begynder at tage fart, flyver discs gennem luften i byggepladsens baghave. Og det vil de fortsætte med.

Disc Golf banen i Risskovparken bliver en del af Risskovs nye bydel, Bindesbøll Byen, og mens byggeriet af Bindesbøll Byen står på, vil du fortsat kunne kaste discs gennem luften i Risskovsparken.

I takt med at aktiviteten på byggepladsen stiger, har vi været nødsaget til at låne en mindre del af parken til bl.a. skurvogne, der kan huse de 90 håndværkere, som på nuværende tidspunkt arbejder på byggeriet.

Størstedelen af skurvognene er opsat i parkens sydvestlige hjørne, hvor de er til mindst gene for parkens ni Disc Golf huller. Og trods skurvogne, kan man altså fortsat spille Disc Golf i parken.

 

Relaterede nyheder

Bliv kontaktet ang. og få nyheder
omkring Bindesbøll Byen

Følg udviklingen af Bindesbøll Byen og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Bindesbøll Byen.

Navn *
Email *
Jeg er interesseret i projektet som:

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.