Læs mere om Bindesbøll Byen og følg byggeriet her på hjemmesiden

Bindesbøll Byen bliver en helt ny bydel – men en helt ny bydel, der er integreret i og spiller sammen med resten af Risskov og Aarhus.

Det er derfor vigtigt for parterne bag byggeriet – Lærernes Pension, PKA, KPC, Arkitema Architects, Ingeniør’ne og Sweco – at alle har mulighed for at følge byggeriet og sætte sig ind i tankerne, visionerne og historien bag.

På denne hjemmeside kan du læse om området og arkitekturen. Du kan finde forskellig information, fx lokalplan og referater af informationsmøder (pt. ét referat). Du kan læse nyheder om, hvordan byggeriet skrider frem. Og du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du får sidste nyt direkte i din mailboks.

 

Bliv kontaktet ang. og få nyheder
omkring Bindesbøll Byen

Følg udviklingen af Bindesbøll Byen og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Bindesbøll Byen.

Navn *
Email *
Jeg er interesseret i projektet som:

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.