Boligsalget er godt i gang

Salget af ejerboliger i Bindesbøll Byen er gået i gang, og vi oplever stor interesse for både rækkehuse og lejligheder

Ejendomsmæglerne har nu indledt salget af ejerlejligheder og rækkehuse i to af projekterne i Bindesbøll Byen, og meldingen er kort sagt: salget går rigtigt godt.

Det ene salgsprojekt er Skovhusene, der ligger i den allersydligste del af området, mellem Skovmærkevej og Tjørnevej. Det er ejerlejligheder på mellem 100 og 175 kvadratmeter, der er fordelt på ni punkthuse med 2-4 etager – og med tilhørende parkeringsplads i kælderen. Ejerlejlighederne forventes klar til indflytning fra 1. oktober 2020.

Det andet salgsprojekt er Parkhusene Syd, der ligger direkte ud til parken i det nordvestlige hjørne. Det er rækkehuse med en størrelse på mellem 120-160 kvadratmeter – fordelt på to plan. Rækkehusene er udstyret med inventar fra Svane Køkkenet, og de er klar til indflytning den 1. juni 2020.

Se mere om Skovhusene.

Se mere om Parkhusene Syd.

Bindesbøll Byen kommer til at huse cirka 1.200 boliger i alt og bliver en blanding af ejerboliger, lejeboliger og alment boligbyggeri.

Her ses visualisering af Skovhusene.

Her ses visualisering af Parkhusene Syd.

Relaterede nyheder

Bliv kontaktet ang. og få nyheder
omkring Bindesbøll Byen

Følg udviklingen af Bindesbøll Byen og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Bindesbøll Byen.

Navn *
Email *
Jeg er interesseret i projektet som:

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.