Kælkebakken er klar - når sneen er

Parken ved Bindesbøll Byen huser en af Aarhus’ bedste kælkebakker. Vi har, traditionen tro, sikret den med halmballer i bunden, så den er klar, når sneen – forhåbentligt – kommer

Da vi overtog området, der huser Bindesbøll Byen, fra Region Midtjylland, overtog vi også en af de bedste kælkebakker i Aarhus og omegn – og traditionen med at sikre den med halmballer i bunden ud mod Rolighedsvej.

Nu får vi jo ikke så meget sne herhjemme, som børn og barnlige sjæle kunne drømme om. Men vores gartner har allerede sat halmballerne op, så bakken er klar, lige så snart vejrguderne er det. Vi skulle jo nødigt lade et godt snefnug gå til spilde.

Så nu krydser vi bare fingre for, at der kommer sne.

Relaterede nyheder

Bliv kontaktet ang. og få nyheder
omkring Bindesbøll Byen

Følg udviklingen af Bindesbøll Byen og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Bindesbøll Byen.

Navn *
Email *
Jeg er interesseret i projektet som:

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.