Nu starter udlejningen af Bakkehusene

Den nyeste etape af Risskov Strandpark, Bakkehusene, er nu sat i gang, og boligerne er klar til udlejning. Med ideel beliggenhed, høj kvalitet og stor variation i størrelse og pris, findes der boliger til både familier, singler, ældre og studerende. 

Den helt rigtige beliggenhed
Bakkehusene ligger lige i smørhullet mellem skov, vand og by. Med Riis Skov og Aarhus Bugt som tætte naboer og en cykeltur til Aarhus C, kunne boligerne ikke ligge meget bedre. Lejlighederne ligger også lige ved siden af Risskov Kirke og den tilhørende smukke kirkegård.

Fokus på kvalitet og smarte detaljer
Boligerne i Bakkehusene er blevet bygget og indrettet med de helt rigtige elementer for øje. Gulvene er af 22mm lakeret massiv ask undtagen på det store badeværelse, hvor der i stedet er gulvvarme, moderne klinker og vaskesøjle med lavt støjniveau. Derudover finder du et stilrent køkken med hårde hvidevarer af højeste kvalitet.

Der er også blevet prioriteret at få ekstra detaljer med i boligen som videodørtelefon, vandhane med udtræk, sikkerhedsdør samt fiberbredbånd, der allerede installeret.

Boligtyper
Bakkehusene rummer flere forskellige typer af lejligheder med forskellig indretning, størrelse og pris. Boligerne kommer som både 2-, 3- og 4-værelsers, og der er derfor noget for en hver smag og livssituation. For eksempel rummer Bakkehusene townhouses, der er ekstra store lejligheder i to etager til dem, der ønsker et hjem med mere plads, og som føles mere som hus end som lejlighed.

Interesseret?
Hvis du er interesseret i at leje dit nye hjem i Bakkehusene kan du komme til fremvisning i en af vores prøvelejligheder d.11. juli. Inden da har medlemmer af Lærernes Pension fortrinsret til lejlighederne, hvorfor det ikke er alle lejligheder, der vil være tilgængelige. Ønsker du en af de tilgængelige lejligheder, kan du få svar allerede dagen efter fremvisning.
Læs mere om Bakkehusene. 

Kontakt LokalBolig Aarhus for fremvisning:
Telefon: +45 88 44 22 11
Mail: risskovstrandpark@lokalbolig.dk

Ved at kontakte LokalBolig på mail giver du samtykke til, at LokalBolig Aarhus og LokalBolig Projekt må kontakte dig vedr. Bakkehusene.

Se galleriet
Køkken og soveværelse med massivt trægulv i ask, kvalitetselementer og moderne design – samt lejlighederne ligger lige op til dejlig natur, der er perfekt til lange gåture

Bliv kontaktet ang. og få nyheder
omkring Bindesbøll Byen

Følg udviklingen af Bindesbøll Byen og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Bindesbøll Byen.

Navn *
Email *
Jeg er interesseret i projektet som:

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.