Vi er kommet godt fra start

Byggeriet af Risskovs nye bydel Bindesbøll Byen er godt i gang. Flere af de gamle bygninger er revet ned, og opbygningen af bydelens nye lejligheder og rækkehuse er gået i gang.

Bindesbøll Byen er kommet godt fra start, og der er fuld gang i både nedrivning af eksisterende bygninger og udgravning til nyt byggeri.

Nedrivningsarbejdet

De første bygninger, der blev revet ned – tilbage i januar – var Bækkenlundshusene, der erstattes af ungdomsboliger. Herefter fulgte Skovhusene, Alléhusene Nord og Parkhusene Syd og Nord, som bliver henholdsvis lejligheder og rækkehuse. Og lige inden sommerferien blev Længehusene Nord og Bakkehusene, der giver plads til lejligheder, revet ned.

Markeringerne på kortet viser de områder i Bindesbøll Byen, hvor nedrivningsarbejdet er overstået

Alt nedrivningsarbejde nord for den allé, som fører op til det tidligere Psykiatriske Hospital, er på nuværende tidspunkt overstået. Tilbage mangler kun bygningerne syd for alléen, Alléhusene Syd, Længehusene Syd og Skovhusene Nord, som også skal ombygges til lejligheder.

Her ses, hvordan alle bygninger nord for alléen er revet ned

Fart på nybyggeriet

Mens gamle bygninger forsvinder, vokser nye op fra jorden. Det er nemlig ikke kun nedrivningsarbejdet, der kommet godt fra start. Også opbygningen af de nye lejligheder og rækkehuse er kommet et synligt stykke.

Fire ud af ti byggeprojekter er allerede sat i gang, og i august havde bl.a. købere af nogle af de nye lejligheder og håndværkerne på byggepladsen fornøjelsen af at deltage i Bindesbøll Byens første rejsegilde.

Kransen blev hejst op med kran og der var stort fremmøde til rejsegilde for Parkhusene Syd

Rejsegildet blev holdt i den nordligste del af området, hvor Parkhusene Syd er ved at tage form. De næste rejsegilder forventes at være ved Parkhusene Nord og Skovhusene.

Her ses Parkhusene fra oven – Parkhusene bygges til lejligheder og rækkehuse

Her ses Skovhusene fra oven – Skovhusene bygges til lejligheder

Byggeriet af hele Bindesbøll Byen forventes færdigt ved udgangen af 2022.

 

Relaterede nyheder

Bliv kontaktet ang. og få nyheder
omkring Bindesbøll Byen

Følg udviklingen af Bindesbøll Byen og bliv opdateret med information om bl.a.
byggeprocessen og historier om den nye bydel, Bindesbøll Byen.

Navn *
Email *
Jeg er interesseret i projektet som:

Ved tilmelding gemmer vi - naturligvis - dit navn og din mailadresse i vores nyhedsbrevarkiv. Vi beskytter dine data og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine data i anden sammenhæng end til vores nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at få nyheder, er der et link til afmelding i hver mail, vi sender ud.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.